fredag 20 november 2009

Tjejerna feberfria!

Så skönt att det är Fredag idag! Vi har inget speciellt bokat i helgen men tänkte att om alla mår bra så kanske det blir badhuset eller någon lekplats någonstans. Hörde att det skulle bli strålande sol så kanske att man ska satsa på att vara ute ändå...får se vad vi hittar på!

Tjejerna är ialla fall feberfria nu! Så skönt att vi nu är skyddade mot den hemska Svinninfluensan. 30 000-70 000 insjuknade bara i förra veckan så det är verkligen jätte många som är dåliga nu vissa så pass dåliga att de blivit inlagda på sjukhus! INTE ALLS BRA så jag är så glad att vi alla i familjen nu är skyddade! Nu behöver vi ju inte vara så jätte rädda längre för att gå till Öppna Förskolan...men man kan ju ändå bli smittade av den vanliga influensan då det inte alls är samma virus! Kanske att man ska vaccinera sig mot den också??? Får diskutera detta vidare med min mor som är specialisten inom området sjukdomar! Tänker på när jag visade lite utslag som jag fick när jag var i v34, skickade över lite bilder som jag hade knäppt och hon sa med en gång att - du har fått bältros! Mycket riktigt så var det ju så...Likadant med min man när han hade jätte ont i foten men mest framme i stor tån så sa hon med en gång att han hade fått gikt och självklart så var det rätt också! Verkligen skönt att ha en sådan expert nära!

Nu på morgonen har jag och tjejerna varit ute en lång stund, så skönt med frisk luft. Igår blev det att vara inne hela dagen då det ju var sjukstuga härhemma.

Lite bilder ifrån imorse
Olivia klättrar upp själv! Tjejerna drar vagnen!

Fortfarande lite arbetsplats bredvid oss där vi bor, men det är ju roligt när det är lite annorlunda saker att undersöka och leka med!
Hittade en jätte fin lekpark bakom hörnet, helt nybyggt! Tjejerna var dock lite för små för att åka just denna lilla karusell...


Ses kanske senare igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar