tisdag 16 februari 2010

Huset i bilder!

NATTEN
Cornelia sov som en stock hela natten medans Olivia var väldigt orolig. Olivia vaknade nämligen runt 02:00 och var pigg??? Efter att Chrille sprungit några gånger och försökt få henne att somna om så bar vi in henne till vår säng. Tror att hon låg och tittade i taket och drog i mitt nattlinne i ca en timme...inte förrän jag sa till henne på skarpen att hon skulle sova och lade henne på mage (började grina en liten stund) så somnade hon bara efter någon minut.

DAGIS
Chrille lämnade idag två underbart glada barn på dagis idag. De fick återigen vara på deras favorit avdelning dvs den Gula avdelningen. Varje gång vi lämnar tjejerna på den Gröna avdelningen så har det varit grin och skrik men så fort de får komma in till den Gula avdelningen så är ett Hej då ett minne blott. Som pappa säger så fort de öppnar dörrarna till Gula avdelningen så springer båda tjejerna in där och börjar leka med detsamma. Man borde se till barnens bästa och se vart de trivs bäst men om det inte finns plats där så finns det ju inte men förhoppningen är att de ska få byta avdelning. Pappa nämnde det igår till personalen på den Gula avdelningen och de skulle se till att ordna ett möte med föreståndaren då de inte alls tyckte att det var en dålig ide. Hoppas hoppas att det löser sig! På den Gröna avdelningen är de tre stycken personer, en som jobbat med barn i ett år, en som jobbat där i två år och en som nyligen börjat där. På Gula avdelningen så är det förskolärare som jobbat med yrket i över 10:o år allesammans. Förstår inte riktigt varför man har gjort den indelningen med ingen erfarenhet och sedan den andra avdelningen med riktigt bra erfarenhet. Vart tror du man vill ha sina barn??? Självklart med erfaren personal! Känns lite dumt nu att vi inte kollade personalen lite noggrannare...

HUSET
Chrille åkte sedan ut för att kika på första våningen på huset. De hade hunnit sätta våningen på grunden redan, då huset kom så tidigt som 07:00 på morgonen. Han fottade en hel del och jag fick även ett sms som gjorde mig väldigt avis, det stod - Overkligt att se vår villa! Efter dagens jobb dag så åkte jag direkt till tomten då jag också var så nyfiken. Oj, det stod verkligen ett hus där, i och för sig bara en våning med ändå! Väldigt roligt och det såg fint ut med alla fönster. Se med egna ögon, nedan:

Tomten som den såg ut i förra veckan dvs utan hus!




Tomten idag med första våningen på plats!
Detta är framsidan på huset ännu utan tak.
Bilden är tagen på framsidan på huset med de vackra Tvilling dörrarna i entrén!
Inne i huset, även här ser man Tvillingdörrarna!
Snett framifrån med skogen bakom!


Lyftkranen!

Ännu en bild på framsidan men nu med tak!

Insidan, och nu med tak!

Insidan mot baksidan!

En bild på ena vårt fina burspråk och byggjobbarna som sliter med hammare och såg!

Blir så fint!

Bilden är tagen nerifrån vägen på baksidan på huset!
Strax blir det Dr House som är mitt favorit program!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar