tisdag 9 februari 2010

15 VITPEPPAR KORN!

Olivia har inte spytt något mera sedan innan lunch idag. Det var blåbärs soppan och bananen som vände allt. Dock så har hon ju mestadels sovit hela dagen och varit väldigt trött, men ibland så blixtrar hon till och ska leka med syster och leka titt tut med mamma och pappa. Det är dock nu i natt som det visar sig, det brukar nämligen vara den sablans vällingen som ställer till det fram på små timmarna. Så det blir att hålla tummarna att hon inte vaknar och spyr igen mellan 02:00-04:00 i natt. Sedan så ligger ju Cornelia verkligen i risk zon just nu då hon klappat och pussat på sin syster hela dagen. Allt som sin lilla sjuka syster haft in munnen ska Cornelia också smaka på...Olivia hade 38,2 grader och Cornelia 37,6 grader innan läggdags idag, så båda två fick alvedon.

Min mor ringde mig idag och frågade även om vi var dåliga. Torbjörn hade också varit väldigt dålig inatt och hon sa att när hon förstod att det var kört för honom så gick hon snabbt upp och drog i sig 15 Vitpeppar korn och det enda som hände henne var att hon blev lite dålig i magen och sedan inge mera. Hon berättade även att de brukar ha vitpeppar korn i en skål i fika rummet på jobbet så om någon börjar känna sig dålig eller hör att någon blivit sjuk då tar alla i personalen 15 Vitpeppar korn var. Hon tyckte även att ifall jag och Chrille var oroliga så borde vi testa. Självklart så lyssnar man på mumsen och åkte direkt iväg och köpte Vitpeppar korn som jag sedan svalde ner med lite vatten. Nu är det bara att vänta och se vad som händer! :-) Pappa Chrille tror dock inte på detta utan schansar istället och hoppas på att han ska klara sig ändå. Vi får se vem som klarar sig och inte...blir ett litet expriment. Jag handlade även lite presentrar åt tjejerna, var sin Hello Kitty spegel och borste och lite gel kritor. De tycker ju att det är så roligt att öppna presentrar så tyckte att de var värda det när de inte är helt friska.

Smitt källan är lite osäker då de var borta ifrån dagis i Fredags. Vi var dock i Västerås i helgen och min syster dotter var ju lite sjuker, men det spelar ingen roll. Vi hade ialla fall roligt medans vi var där.

Här kommer lite bilder på tomtarbetet.

Vår väldigt snälla granne Patrik från Piteå!

Vår grund ifrån sidan

En massa mätare som visar???

Denna bild är tagen mot söder och mot vattnet!

Och så här ser de ut bakom vårt hus idag!


Nu är det DR House, får inte missa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar