torsdag 11 februari 2010

HOST, HOST, HOST!!!

Så var det ännu en natt med lilla Cornelia som bara hostar och hostar. Det var så nära i natt igen att hon skulle spy så man flyger ju upp ur sängen och nästan beredd att slita upp henne också och lägga hinken under. Inatt så lät vi dock henne få ligga och hosta men mellan mamma och pappa förstås. Olivia sov återigen hela natten utan att säga ett knyst men det är just nu Cornelia som vi får springa ihjäl oss för på natten. Läkaren hade ju sagt åt oss att dra ner på hostmedicinen men det verkar ju inte göra någon skillnad. Om hon hostar i natt så kommer jag ge henne lite mer hostmedicin.

Tjejerna hade under 37 grader i morse så vi bestämde oss för att vi alla skulle gå till dagis och jobbet. Jag drog iväg vid 07:15 för att kunna vara på jobbet 08:00, det fungerar mycket bra med trafiken på morgnarna det är bara på Måndagar då det är väldiga köer. Pappa Chrille lämnade tjejerna på dagis vid 08:45. Cornelia hade varit så lycklig över att få komma till dagis igen och hade sprungit in utan att säga hej då till pappa. Olivia var det värre med, hon hade blivit jätte ledsen och grinat med öppnade armar mot pappa. Hur som helst så hade det gått så bra idag, de hade lekt, varit ute, sovit och ätit bra så det känns skönt. De var dock väldigt gnälliga ikväll och jag såg på dem att de var väldigt trötta när jag kom hem . Vi tog sedan febern på Olivia och hon hade återigen 37,9 grader...inte så bra! Hon sov för natten redan 19:00 och Cornelia somnade också med en gång när vi lade henne strax efter sin syster.

Ringde försäkringskassan på vägen hem i bilen. Nu måste man ju börja rapportera VAB via deras hemsida och så ska de skicka hem papper som dagis ska fylla i för varje gång man vabbar som man sedan ska skicka in till försäkrings kassan IGEN. Känns så omodernt på något sätt...lever inte vi på 2000 talet?

//J.O

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar