måndag 7 december 2009

Vacker begravning!

Ja då var dagen här, den dagen man verkligen inte har sett fram emot eller trott skulle hända så snart men man vet att det är oundvikligt och självklart så ville man ju ta adjö ordentligt!

Så otroligt vacker begravning med så fina låtar som spelades. Therese älskade Peter Jöback så det spelades en del låtar i kyrkan av honom. Han sjunger ju så vackert och låtarna var som skriva bara för henne, helt otroligt att man kunnat hitta dessa låtar. Sedan var ju prästens tal så vackert, allt hon sa när hon beskrev Therese stämde på pricken.

Men det är oerhört smärtsamt att se Janne, deras familjer och vänner vara så ledsna och när Janne gav Rasmus en röd ros som han sedan själv fick lägga på mammas kista...ja då brast det! Usch det var bara för mycket, men ändå så vackert på något sätt. Han visste nog inte vad han gjorde men det var så jobbigt för oss alla att se. Tårar rinner igen...
När vi satt på minnes stunden efteråt så satt jag, Åsa, Linda, Lina och Annika runt ett bord. Det fanns en stol till och den var tom...var som att hon satt med oss eller vi sa också allesammans att det inte skulle förvånas om hon helt plötsligt skulle komma in i rummet och slå sig ner på stolen och säga - Tjenare tjejer, äts det några bullar här då? Eller kanske hon skulle ha sagt - Nu äter ni bullarna är ju synd att slänga... Allt är så overkligt och känns som en konstig mardröm som man snart ska vakna upp ifrån. Konstig känsla...

De hade samlat ihop sådana fina bilder på Therese
som berättade om hennes så äventyrliga liv, så fantastiska saker som hon varit med om allt från olika resor där hon paddlat kajak, klättrat på tak, njuter i en hängmatta och mycket andra vackra kort på både Rasmus, Janne och Therese tillsammans.

Lite bilder från begravningen

Åsa, jag och Lina
Annika
KRAM vänner och hoppas ni får en skön kväll, själv är jag helt slut som artist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar