tisdag 15 december 2009

Testat 2 olika pulkor!

Idag så var vi ute och lekte i snön med grannen Jenny och hennes lilla Valdemar. Hon hade köpt en pulka till lill killen så vi drog iväg allesammans till en liten backe där vi bor. Jag har inte hunnit köpa någon pulka ännu men Chrille skulle ordna det idag. Först fick Valle visa hur man skulle åka och sedan fick tjejerna testa också. Oj vad de skrek av förtjusning när de susade nerför den lilla backen. Efter ett tag kom en annan granne med sin lille Ceasar och de hade en annan pulka som var lite större och vi fick testa den också...men den var inte lika bra då den inte hade lika bra rygg stöd som bebis pulkan dock så gick det väldigt snabbt...Verkligen toppen att vi fick testa dem innan vi bestämde oss, har tittat på tvilling/syskon pulkor men de verkar inte ha något bra rygg stöd samt ingenstans där de kan hålla i sig...inte så lätt att hålla i sig när de har tumvantarna på...De får bli 2 st bebis pulkor och kanske nästa år en tvillingpulka!

Efter lek och stoj i snön så blev tjejerna trötta och de fick så mycket snö i ansiktet så de måste ha blivit väldigt kallt för dem. Vi gick hem och åt lunch och nu sover de så gott!

Nu ska jag läsa lite igen då jag köpt 2 till böcker av min favorit författare Stephanie Meyers! De är ju såååå bra dessa böcker. Handlar om lilla Bella som blir så kär i sin älskade Edward som är vampyr och om hennes bästa vän Jake! Rekommenderar verkligen dessa böcker om ni vill ha lite lättsamma böcker att läsa och som handlar om KÄRLEK!!! Egentligen tonårsböcker...så kanske man är lite barnslig som läser dem...jaja men har man barnasinnet kvar så har man! ha ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar