måndag 21 december 2009

Jultomten har varit här!

I kväll hade vi lite julklappsutdelning! Blir lite för mycket att släpa med allt till Västerås. Tjejerna fick öppna 3 julklappar!

Först så lär mamma sina döttrar hur man öppnar/sliter upp papper!

I det första paketet fanns en dansmatta som tjejerna tillslut förstod lite hur den fungerade, men roligaste var att trycka på av och på knappen...
I det andra paketet fanns ett Prinsess tält! Tjejerna tyckte det var så roligt och tjöt av skratt när de sprang ut och in och tittade på varandra genom fönstrena! Verkligen en lyckad julklapp! Lite senare på kvällen så hittade vi en liten Cornelia som satt och tittade i en bok i tältet, så sött!
Även mamma fick plats i tältet!
...och sist men inte minst så fick tjejerna en Keyboard med mick med en liten söt stol till. De älskade julklappen...kanske lite väl mycket!!!

De lärde sig väldigt snabbt hur man skulle sjunga och hålla i micken!
Än så länge så kan de samsas...

Rock´n Roll!!!
Kom igen syrran nu visar vi morsan vad vi går för!!!
Kul, kul!
Cornelias tur att sjunga!
Olivia hittar lite tid för sig själv vid tangenterna...inte så länge till...
Cornelia sjunger!
Cornelia sjunger och Olivia spelar keyboard!
Nu börjar det att knuffas och de börjar att bli riktigt griniga på att de inte får stå själva vid Keyborden...har nu en känsla av att detta inte kommer att sluta så bra...
Nu har det spårat ut totalt då tjejerna knuffar varandra för att kunna stå själv vid keyborden, de ramlar, slår sig och skriker och gnäller...mamma börjar få panik...hur löser man detta??? Ska det vara så svårt att samsas? Mamma försöker vara lugn och säger - såja nu Olivia är det Cornelias tur...Olivia protesterar högljutt! Denna paket utdelning slutar i att mamma tar Keyborden och stänger in den i mamma och pappas sovrum och lägger sig själv på sängen helt utmattad...två gallskrikande tjejer står utanför, bankar...de vill komma in. Kaos i mammas huvud...behöver bara vara för mig själv...behöver få tänka...vad gjorde vi för fel??? Varför detta världskrig...måste vi åka och köpa en till keybord eller måste de helt enkelt få lära sig att vissa saker delar man?
Efter lite bad och välling så fick de sitta i sina små vita plast stolar och rita lite!
Vår julgran i bakgrunden...äkta...NEJ...inte i år!
'
Nyinpregnerade julskor!!!
Godnatt, måste få hoppas att denna natt blir lugnare...
Olivia har fått halv välling flaska och verkade må bättre vid läggdags. Min man är fortfarande risig i magen men har inte spytt något...han kanske klarar sig lite bättre än oss andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar