måndag 5 oktober 2009

Vad händer denna vecka?

Detta är vad som händer:

1) Vi håller på och säljer vår lägenhet och det är mycket som ska förberedas inför VIP visningen på Torsdag. De ska städas, ordna med lite nya fina blommor, ljung till balkongerna och färsk frukt i en korg på bordet! Flytta barnstolar och ta bort fotografier och annat skräp som ligger och dammar.

2) Åker till Rhodos på Söndag, ska bli såååå sköööönt att få komma iväg lite med hela familjen!!! Vi åker dock redan på Lördag för att bo på Sky City hotel en natt, har då nära till incheckningen. Den stänger ju 06:45...så då vinner vi lite sovtid. Har drömt om denna resa långt långt innan barnen kom till jorden! Hoppas hoppas att vi får vara friska denna vecka och även därborta...ska ta mycket härliga badkort och så har vi ju mormor och morfar med oss också så då kanske vi kan få någon familjebild också! :-)

Hur som helst så är det en del att ordna med, har tvättat hela dagen idag och vikt tvätt. Har redan inhandlat lite solkräm, leksaker och annat smått och gott inför resan men behöver åka och köpa nya skor till tjejerna imorgon...då de redan växt ur sina sommarskor...typiskt... :-/ det är bra att de växer men känns som ett onödigt inköp då de förmodligen inte kan ha dem till nästa vår/sommar...ja ja men skor måste de ju ha!

Passen är redan ordnade till tjejerna och de blev så söööta på korten.
EU Försäkringskorten fick jag hem idag, trodde inte att jag skulle få hem dem i tid...sån tur för oss!
3) Den stora visningen på lägenheten har vi på Söndag, tyckte att de skulle passa bra att vi inte var hemma och stöka till men nu känns det som det är hur mycket som helst att ordna med inför både visning och resan...det blir nog bra bara vi kommer iväg!

Imorgon blir det att shoppa skor och badblöjjor!

Några mysiga kvällsbilder





Trevlig kväll alla vänner nu ska jag kika lite på Svenska Hollywood Fruar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar