söndag 4 oktober 2009

Hemkommen från dop i Kila Kyrka!

Vilket mysigt avslut vi fick på helgen! Lite stressigt innan vi kom iväg men sedan flöt det på bra i trafiken och tjejerna somnade nästan på engång. Vi var i Kila Kyrka 10 innan dopet skulle börja och måste säga att tjejerna var riktigt duktiga, satt snälla i knät i 45 min i kyrkan men sedan börjades det skruvas och skruvas och tillslut så fanns det inget som kunde stoppa dem att få komma ner och springa av sig lite...Först Cornelia som klättrade upp där själva dopet skulle ske och höll på att välta omkull stora ljuset som var tänt...hoppsan...Verkligen inte meningen...det går bara så fort numera man kan verkligen inte släppa dem en sekund med blicken så är det någon helt annanstans. De ville tillslut inte vara varken i knät eller bli bärda på...tur man är lite kreativ och slängde både kidsen till mormor och morfar, där blev det kramkalas ett tag och höll sig bra där tills dopet var slut! Jätte fint dop men återigen man blir lite svettig när man märker att de bara vill springa dit de INTE får springa...

Firandet fortsatte sedan hemma hos Amanda i Sala, där de bjöd på smörgåstårta, goda pajjer och mycket annat gott. Det blev premiär för tjejerna att äta på riktiga porslins tallrikar...det klingades för fulla muggar ha ha men det gick bra!

En sak är säker och det är att tjejerna verkligen älskar varandra så mycket! De är så otroligt gosiga mot varandra, pussas och kramas hela tiden. Brukar inte alltid ha lika kläder på dem men jag tycker att det kan vara roligt just när man ska bort på fest att klä dem lika. Tror dock att Olivia blev lite förvirrad när hon såg sin egen spegelbild i hallen hemma hos Amanda... hon gav vad hon säkert trodde var sin syster en stor härlig PUSS...sedan såg hon så snopen ut!!! :-)) Så Nina om du tycker att dina speglar ser lite flottiga ut och så har du bovarna härhemma.... :)









Det blev 2 sovpass idag, nästan omöjligt att få dem att vara vakna i bilen om man kör en sträcka som tar längre än 15 min! Vi åt allesammans ca 17:00 och sedan fick de sitt kvällsbad, de älskar verkligen att bada, precis som sin mamma! :-)
Hoppas ni alla får en skön söndag kväll!

Mys tjejerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar