onsdag 7 oktober 2009

Städat och plockat!

Imorgon har vi en öppenvisning, skulle vara en VIP visning från början men tyvärr ingen som anmält sig...ser inte så ljust ut då det är många som säljer lägenheter här i området just nu...men ingen av dem har ju vår utsikt!!! Det är bara att hålla tummarna!

Ikväll kom farmor och farfar ner och underhöll barnen lite medans jag och Chrille plockade och ställde in lite större saker till grannen...det ska ju vara luftigt och lite med saker enligt mäklaren så det är bara att göra som hon säger! :-)

Imorgon kommer Chrille att vara borta hela dagen, kvällen och natten på kundevent...kommer hem på fredag...hade helst haft honom hemma då det är en del att stå i med packning mm inför resan. Han är ialla fall hemma hela Fredagen vilket är skönt och behövligt. Har ordnat med det mesta nu men måste till apoteket imorgon och köpa alvedon och ipren till tjejerna ifall de envisas och blir sjuka när vi är på Rhodos...hoppas inte!!!

Frukt, ljus och Ljung måste också ordnas innan kvällen imorgon! Hoppas tjejerna är på bra humör då deras mamma kommer att ha att göra! Tycker att det går väldigt bra att vara hemma med tjejerna numera då de leker med varandra och vill vara med och se vad jag gör, inte mycket gnäll så det bådar gott!

Imorgon kommer även städaren hit kl:14:00 så att det riktigt glänser och efter det så är jag och ungarna ute och uppe hos farmor tills visningen är avklarad...allt för att inte smutsa ner. Tjejerna gillar nämligen våra rostfria vitvaror i köket...

Nu ska jag försöka att sova...har så mycket som snurrar i huvudet just nu!
GODNATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar