måndag 1 augusti 2011

Lite mer semester bilder

Testade att göra lite roliga tossar på tjejerna. Såg hur min syster gjorde på sina tjejer inför bröllopet för att få lockigt hår så tänkte testa ifall jag lyckades! Var inte alls svårt att få dem att sitta still då de ju självklart ville ha lika som som stora kusin Bella!

De är ju så fina i uppsatt hår, synd bara att de inte är så ofta som man varken hinner eller får pyssla med deras hår!

Bild från sidan!


Sötisarna!


Pappa Chrille kämpar på med Lektornet...värsta plockepinnet då varje bräda ska mätas och sågas till! Tur att han har bra tålamod trots brist på erfarenhet vad gäller att bygga saker! Nu bromsades han dock idag då material till hela taket fattades och verkar vara slut överallt med brädor...synd då det hade varit perfekt att fått det färdigt tills han åker till Göteborg...blir fint ialla fall! Extra stort tack till våra kära grannar som ju har sågen som vi lånar för att såga upp alla bitar! Utan Er hade det blivit lite tufft att få få till något lektorn alls!


Jag har bytt ut deras bebis gungar mot riktiga gungor och de bara älskar dem och gungar riktigt fint på dem! De kommer upp själva dock måste man göra fart då de inte riktigt lärt sig det ännu!


Inte så rolig bild på Olivia...dock ville jag bara visa hur lockigt deras hår blev när vi tog ur tossarna!


Lite bättre bild på Olivia! Fint men efter några timmars lek och stoj så var håret nästan rakt igen...skulle kanske behövt lite hårspray för att det skulle hålla sig.


Återigen lite bad hos grannen Nisse och de är numera så duktiga att bada med puffarna. Här på bilden är en lycklig Cornelia!

I veckan hade vi även besök av Chrilles HP kollega och numera även Musik förlag kollega Danne!


Så mysigt med pool och vilken utsikt de har över Vallentuna sjön!


Ännu en bild på Danne, Chrille och Nisse!


Tjejerna äter lunch ute!


Kyckling klubba med nudlar!


Chrille står och bygger på vår numera väldigt gröna baksida!


Igår kväll så fick de även bada en stund med grannen Isabelle!



Tjejerna satsar nu riktigt ordentligt på att lära sig att cykla och de tycker det var så roligt idag när pappa Chrille tog en prommenad med dem och de fick cykla!


Hej då mamma! :)))


Ja och här är jag med min gravida mage och har nu gjort 35 hela veckor + 2 dagar!



Godnatt alla vänner!

Ses snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar