lördag 23 januari 2010

Karuseller!

Idag har vi varit till Arninge Centrum med tjejerna, vi tog tjejerna i var sin kund vagn och handlade lite gott gott till kvällen. Det var premiär åkning för lilla Olivia och även hon tyckte att det var super kul! De bjuder ju på banan inne på ICA och det var ju perfekt då de höll sig pigga ett tag till. Tjejerna fick sedan åka på två karuseller som fanns i Centrumet. Cornelia tycker ju alltid att det är roligt men lilla Olivia blir ju alltid så rädd när det gäller sådana saker...hängde runt halsen på mamma medans Cornelia skrattade och tyckte det var så kul. Tjejerna stod även denna kväll bredvid mig på stolar och hjälpte till med middagen som bestod av lammstek och klyftpotatis. Det gäller verligen att man har koll på vart man lägger alla redskap då de är överallt med sina små händer. Idag gick det ialla fall bättre att sätta ner dem i stolarna vid middags dags...igår protesterade ju Olivia högljutt då hon tyckte det var mycket roligare att stå vid diskbänken och plaska i vattnet.

Min kära mor och Tobbe ska imorgonbitti ut och resa igen och denna gång så går flyget till Egypten! Hon ringde precis när vi skulle lägga ungarna i sängen så jag hann knappt säga hej då till henne. Hoppas att ni får en trevlig resa! KRAM från oss

Imorgon så ska vi ut och träffa våra nya grannar vid tomten och diskutera vägen som skall gå mellan våra hus. Blir kul och spännande att äntligen få träffa dem. Alla ska ta med sina Fruar och barn så vi blir några stycken (ca 4 eller 5 familjer).

PS: Laddade in lite bilder idag på det som jag skrev igår på bloggen!

Trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar