tisdag 23 mars 2010

Lite tankar!

FRISKA BARN...(än så länge)
Tisdag idag och barnen har gått två dagar på dagis och mamma och pappa två dagar än så länge på jobbet. Får se om de följer mönstret...dvs sjuka varannan vecka ungefär, det har varit så sedan de började på dagis. De lyckas gå på dagis i en vecka sedan så blir det sjuka lagom till helgen...men nu får vi verkligen hoppas att tjejerna klarar sig lite längre än så för på Lördag så ska vi åka och hälsa på mormor och morfar i Västerås. Morfar Tobbe fyllde nämligen år i Söndags så vi måste ju upp och hylla honom rejält!!!

VISNING igen...
Sedan så har vi ju visning IGEN på lägenheten på Söndag...det går inge vidare för oss med försäljningen men hoppas ju innerligt att det ska gå vägen denna gång. Vi hoppas ju verkligen att vi skall kunna flytta till dröm villan men om det helt skulle skita sig dvs att vi inte får lägenheten såld då får vi väl sälja huset istället och bo kvar i Hägernäs Strand ett tag till...helt plötsligt så har man istället lite extra pengar på banken. Undrar vart vi då kommer att bosätta oss...Västerås börjar faktiskt locka oss en del då jag har en hel del släkt och vänner där samt att det är något billigare att både bygga och köpa hus där. Detta är bara tankar men det gäller ju att ha en reservplan...får se vad vi hittar på! Chrille säger även att han skulle kunna tänka sig att flytta upp till Umeå då han tycker att det är en helt underbar stad...där är jag dock lite tveksam, men jag har ju inte varit där så kanske ändå...återigen...det är bara tankar så ni som läser detta behöver inte bli allt för oroliga!

ATT SE FRAM EMOT
Det händer en hel del framöver: Västerås på Lördag, Visning på Söndag/Måndag, Påsk på landet, Gran Canaria, Paris, Inflytt i nya villan till Midsommar och sedan Sommarlov för både mig/pappa och barnen!!! Phuuuu verkligen mycket men allt är ju otroligt spännande!

Ha det så bra och hoppas ni får en spännande vecka!

ORDSPRÅK
För att komma till källan måste man simma mot strömmen.
Stanislaw Jerzy Lec

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar