söndag 28 mars 2010

Försmak på Påsk och vår!

I helgen så har jag fått lite försmak på vad Påsken och våren har att ge! Både mor min och Tobbe är ju så duktiga på att laga mat och denna gång bjöd de på lite gott och blandat ifrån de Europeiska köket, verkligen super gott! När vi kom dit så fick vi en fördrink med mouserande med lite kiwisorbe i, super god drink! Vi sjöng även för Torbjörn och han öppnade lite presentrar, kläderna gick i lila tecknet (fick både lila skjorta, slips och tröjja av oss). Medans vi surplade i oss drinken så sprang ungarna omkring med Påskägg som var fyllda med popkorn, som mormor hade gett barnen. De fick även lite kläder vilket bli perfekt till GranCanaria/vår och sommaren! Till middag blev det inlagd kronärtskocka, oliver, fläskfile, räkor, ägg med skagen, potatis och en massa andra smårätter. Till efterrätt så hade hon gjort egen choklad mousse som vi hade på nygräddade vofflor samt lite mer av, till det så fick vi kaffe som hon lagade iordning på kaffebönor och lite Calvados...super smaskens.

Syrran, Julia och lilla Isabelle var ju också där och firade lite Påsk och födelsedag med oss. Jätte trevligt och Olivia och Cornelia tycker det ju är så roligt med de stora kusinerna och lika så tycker nog Julia och Isabelle också.

Tyvärr så har jag ju glömt kameran i Västerås...är såååååå arg över det så jag kan inte ladda upp några bilder samt att vi ju ska till landet nästa helg och sedan åka Söderut...måste få hem kameran på något sätt!!! HUR???

Idag har vi haft visning på lägenheten, vågar inte hoppas på någonting och säger inte heller något förrän vi haft andra visningen imorgon...återkommer med mer information gällande hur det gick!

Ha det så gott! Nu börjar en ny vecka med nya möjligheter!

KRAM

1 kommentar:

  1. Ja, det var supertrevligt hos mamma och att träffa er. Tjejerna är helt underbara och så roligt att se att kusinerna connectar. / CIA

    SvaraRadera