fredag 12 mars 2010

EN HEL VECKA!

Hör och häpnad, vi har hela familjen lyckats att göra en HEL dagis och jobbvecka! Helt fantastiskt skönt, för en gångs skull så är man ju riktigt värd av att göra helg. Blev dock lite nervös när min man ringde ca 16:30 och sa att han fortfarande satt i bilkö på Essingen på väg hem och att han nog inte skulle komma hem än på ialla fall en 30 min...tänkte att jaha vi som skulle äta Taccos och mysa denna Fredag... Tjejerna var dock väldigt lätt att underhålla...satte på deras favorit låt på datorn "Lollo och Bernie" (för er som missat...när vi var på Rhodos så var det fullt ös och sååå underhållande för barnen: http://www.youtube.com/watch_popup?v=z2xD6V7dhLw#t=12 ) sedan fick de stå på stolarna i köket och dansa och äta salta pinnar, blev även lite "Gummi Björn" http://www.youtube.com/watch_popup?v=Icv3eUKcjqw.

Pappa dök ialla fall upp runt 17:20 vilket verkligen var på gränsen till att kunna få sitta tillsammans hela familjen och äta Taccos och mysa. Fördelen med att äta så sent är att kvällen flyter på väldigt bra och snabbt och man slipper mycket gnäll och grin. Tjejerna var hungriga när vi väl satte oss till bords och klockan 18:00 så börjande Hotel Kantarell vilket också numera är ett favorit program för tjejerna, de kikade en stund och efter ett tag ca 18:20 så var det dags för deras kvällsliga bad för att till sist avsluta med välling och "AMIGO"showen som började 18:45 på barnkanalen. Undrar vem som tycker detta program är roligast min man eller mina barn... :-)))))...hur som helst så är det ett j....drans temp den mannen håller, man blir svettig bara av att titta på honom!

Strax börjar Solsidan som är ett av vi vuxnas favorit program...får en verkligen att inse hur verkligheten ser ut! PS: våra tvilling tjejer skulle egentligen ha spelat rollen som barn till Johan Rehnborgs gestalt men tiden räckte inte till...

Imorgon funderar vi på att åka till badhuset i Vallentuna, blir isåfall första gången som vi åker dit hela familjen :-)

Hoppas att ni får en underbar helg och skön start på helgen!

Kram alla vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar