söndag 7 mars 2010

GLITTER OCH GLAMOUR!

Det blev verkligen en lyckad dag och kväll! Vaknade efter en hel skön natts sömn och kände mig utvilad och på ett otroligt strålande humör. Den härliga känslan i kroppen förstärktes självklart ytterligare av den härliga solen som lyste in och värmde upp hela lägenheten. Jag fixade lite med tvätt och gjorde sedan iordning en härlig helg frukost som jag med glädje mumsade i mig.

Härlig morgon i Hägernäs Strand!


Frukost!


Efter frukosten så började jag återigen att städa lägenheten (tvätta, vek tvätt, damsög och skurade golven, bytte i sängen). Efter några timmar jobb så tog jag stavarna och traskade ut på en lång prommenad bort mot strandvillorna. På vägen hem så köpte jag mig en tonfisk sallad med bulgur, feta och advokado, så gott! Efter lunchen så var det vara att slänga sig in i durschen och göra sig iordning inför kvällens utgång!

Klockan 16:00 ganska prick så kom alla 4 party pinglorna! Så gulliga tjejer allesammans. Så sött också att de alla hade med sig en liten present till mig. Fick ett par coola nit tajts av syrran, fin choklad av Helene D och av Madde och Helene G så fick jag en otroligt rolig bok som heter "Mina vänner...och några kändisar!" Det är en fyll-i-bok med vuxentest. Ska bli roligt att se hur många vuxen poäng jag har.

Från vänster (Helene Darin, Helene Granö, Madeleine Larsson, Cecilia Sköld)


När alla tjejer var samlade så blandade jag iordning en fördrink vilket blev en klassisk "Kir Royal" som personligen är en favorit! Sedan så bjöd jag på Caipirinha vilket var en färdig mix bara att tillsätta en massa is och så var det klart! Rekommenderar starkt denna för er som gillar lite sura drinkar :-)

Helene Darin (Skiljer endast 5 dagar på hennes tvilling pojkar och mina tjejer)
Syrran Cia och Helene D!
Hela gänget igen!
Efter en hel del tjej snack och en massa goa skratt så började klockan närma sig 18:00, vilket innbar den stora Supricen som faktiskt min man så gärna ville bjuda oss alla på. Alla gick ner och där kommer den vita coola 12 meter långa Limousinen som ska köra oss in till Golden Hits! Verkligen en annorlunda och helt galen resa där Helene D blev discjockey vilket hon skötte alldeles utmärkt. Det poppades musik för fullt och vi drack naturligtvis Moet Champange medans vi rullade "gungade" frammåt mot vårt mål! Kändes som resan tog slut lite alltför snabbt bara, kunde nog ha tänkt mig att åka runt några varv till...:-)
Hela gänget framför Limousinen!
Lite mörk bild...(ska försöka lägga upp någon bättre bild senare!)

Jag och min kära goa snygga syster!

Nu är det PARTY!!!

Madeleine och Helene!
Vår Coola discjockey Helene D!

Helene och jag!
Glas fanns det gott om...synd att skumpan tog slut så snabbt!!!
Mysigt med två brinnande brasor i Limmon + att den hade stjärnhimmel!

Väl inne på GoldenHits så såg vi en otroligt underhållande show och drack och åt helt ok mat! Efter när showen var slut så var det dags för att testa några moves på dansgolvet, ha ha! Shit vad roligt vi hade. Lite tufft bara att hänga med i party tjejernas tempo då det beställdes in drinkar, drinkar och shots efter shots...hur många shots det blev var har jag ingen koll på men tror att det ialla fall blev minst 6 st...otroligt nog så lyckades jag hålla mig uppe på benen hela kvällen och natten. Till och med efter de hade tänt lamporna på Golden så var vi kvar...jag och syrran satt och pratade om ditt och datt. Efter Golden så gick vi över till andra sidan gatan och tog oss var sin Natt Meny på MacDonalds för att senare sätta oss i taxi för att bege oss hemmåt. När taxin stannade utanför dörren så var klockan 04:15...oj hur kunde klockan bli så mycket???Måste ha varit en trevlig kväll. Det sköna var att vi båda fick sova helt ostört enda till ca 11:00 dagen efter! När fick man denna sovmorgon...

Något trött idag men verkligen värt det! Jag hade verkligen en kanon rolig kväll och ni tjejer verkar tycka detsamma vilket verkligen glädjer mig! Så kul att ni alla kunde komma!
Madde och Helene inne på Golden HITS!

Helene och jag!

Två glada Pumor!

Showen var väldigt underhållande och kan varmt rekommendera den!

OK...är det ok om jag smiter ut bakvägen nu.... :-S

Jag överlevde shotten...:-)

Nu är det party och mer drinkar!!!

Tjooohoooo!

On the dance floor!!!

Helene och Helene!!!

Vackra Helene!
...och nedan lite fler bilder!



Tack och Godnatt!

1 kommentar:

  1. WOW vilken kväll/natt ni verkar ha haft! Å vilken limmo :-O!!! Förstår att ni ville åka mera, skulle kunna tänka mig att sitta i den en hel kväll:) Kram Anna, Tindra & Hugo

    SvaraRadera