måndag 15 mars 2010

Cornelia själv på dagis!

Så var det Cornelias tur igen att få feber och hosta, så trist då hon precis blivit av med sin hemska hosta...ska hon återigen få börja om med hostmedicin, ipren/alvedon och näsdroppar. De ringde ifrån dagis idag och sa att hon hade 37,8 och hon hade varit väldigt trött och hängig hela dagen. Så synd att hon mådde dåligt precis idag då hon för första gången skulle få vara själv på dagis dvs utan sin syster. Vi tyckte att Cornelia var så pigg i helgen och i Söndags att det inte fanns någon anledning att ha henne hemma. Bra för Cornelia att få leka och busa med de andra barnen samtidigt som det är bra för Olivia att få vara hemma och ta det lugnt utan att hennes syster petar och drar i henne hela tiden. Det hade annars gått någorlunda bra på dagis idag men synd att hon blev dålig...

Chrille var även till doktorn med Olivia idag för att kolla så att det inte var öroninflammation som hon går och drar på...isåfall så vill vi sätta in pencilin så snabbt som möjligt. Det var inget fel på öronen förutom att hon har en hel del vax...men hon var väldigt röd och svullen i halsen istället. Hon har dock varit väldigt mycket piggare idag och hoppas att det har vänt för henne nu.

Jag och Chrille firar ju 10:år tillsammans dag den 2:a April så då kom han med ett väldigt mysigt förslag/present och det är att vi ska åka utomlands den 7:e April! Vi har suttit och kikat på resor hela kvällen och det lutar mot att det blir ett Sunwing hotell på Gran Canaria. Vi vill ju så gärna att tjejerna ska få träffa Lollo och Bernie på riktigt igen! :-) Inget bokat ännu men blir säkert bokat imorgon!

Kram och ses igen imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar