lördag 13 mars 2010

BADHUSET!

En mycket orolig Olivia bärdes in till oss inatt...det hostades, rullades, bökades, sparkades på mamma hela natten lång! Lite trött var man när man vaknade men men...vad gör man inte för sina underbara små tjejer. Inte lätt när man inte är helt kry...Olivia visar nämligen lite tendeser på att kanske blir lite sjuker igen. Visar sig nu inatt...

Hur som helst så bestämde vi oss idag för att åka och bada med Olivia och Cornelia idag! Så otroligt lyckad utflykt. Vi åkte till Vallentunas simhall. Så nytt och fint där. Jag tog hand om lilla Olivia dvs hon följde med mig in i damernas och lilla Cornelia fick följa med pappa. Allt gick så bra! De har som tre stationer dvs först en liten plaskdamm med en liten rutchbana med fontän där tjejerna lekte en lång stund. Istället för att gå till bastun och värma oss en stund så kröp vi ner i bubbelbadet vilket tjejerna tyckte var så roligt, det var varmt och tjejerna var så förtjusta över alla bubblorna. Efter ett tag så gick vi in till varma bassängen där tjejerna fick åka på gummi krokotdiler och plaska och leka med mamma och pappa en lång stund. Vi tog sedan en liten paus och tjejerna fick äta lite banan, apelsin och vindruvor. Efter pausen så gick vi och badade lite mer i bubbelbadet och åkte lite mer rutchbana. Efter allt bad så var det dags att gå till omklädningsrummet och bege oss hemmåt. Tjejerna somnade på vägen hemmåt och själva åt vi en väldigt snabb lunch hemma för att sedan sova lite middag hela familjen.

Sitter just nu och kikar på Schlager festivalen och min favorit just nu är Anna med "This is my live", men Timmotej är också en favorit!

Åhhhh YES!!!! Anna vann, tjoohoooo min favorit!!! Så j....kla bra!!!! You go Anna! :-))

Lite bilder ifrån idag!
Lite lek och plask!

Tjejerna väntar på deras tur!

Lite frukt paus innan lek och bad fortsätter!

Olivia ute och går med sin docka Skrollan!

Tjejerna på mys och gos humör!

Efter sovpass och mellanmål så tog vi en liten tur ut på isen i det fina vädret!

Min kära man som väntar på att få komma hem och öppna sin öl och kika på tipset...men självklart också redo för mys med familjen!!! :-))


Efter att Cornelia fått låna mammas vantar så var hon såååå nöjd!

På väg in igen...

Lite Lollo och Bernie!!!

Nu är tjejerna trötta och färdiga att bäras in till sängen!!!
KRAM och god natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar