tisdag 20 september 2011

Lucas 1 mån idag!

Grattis till lille Lucas som blir 1 mån idag! Tiden går så fort, var det verkligen 4:a veckor sedan som jag låg där och kämpade och fick se honom för första gången!

Har försökt att gemföra tjejerna och Lucas ifall det är någe lika och ja de är rätt lika varandra men ändå inte. De har lika små ansikten även munnen och näsan är någorlunda lika varandra så nog ser man att de är syskon alltid. Dock så skiljer de sig lite på hudfärgen och håret något då han har lite brunare hy samt att han ju har något mer hår och mörkt dessutom. Min mormor och hennes mors mor härstammar från Frankrike så där lyser de mörka generna igenom. Min mans mamma och hennes mors mor och far härstammar från Finland och i tjejerna kan man se den ljusa genen. Dock så var jag också helt mörkhårig som barn och blev sedan väldigt blond så det visar ju att även lilla Lucas kan komma att bli väldigt blond senare.

Så här fin är lillen när vi skall ut och åka i vagnen eller åka iväg till dagis och hämta tjejerna! Den blå overallen har vi fått av Christers syster Catrin och den blå röda dressen är från Lucas mormor.


Så här såg tjejerna ut på deras 1 månads dag!


Det var allt för denna gång!

J.Olsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar