onsdag 12 januari 2011

Toastmadame!

Nu börjar det verkligen närma sig. Har nog inte nämnt det men min kusin ska gifta sig på Lördag! Tjoo hooo grattis till Er!!!Bröllopet infinner sig inte vart som helst utan kommer att bli uppe i Boden i Luleå kyrka! Så på Fredag vid lunch så flyger vi ifrån Arlanda upp till Norrland!

Jag har ju även fått den stora äran att vara ToastMadame tillsammans med hennes bästa vän Linda vilket ska bli så roligt. Oj vad det planeras nu hit och dit men det mesta med planeringen är nu klart, bara lite få detaljer som ska på plats. Så Pernilla - Slappna nu av och njut av din stora dag!

Bara att hoppas att ungar och barnvakter är friska så att vi alla kommer iväg. Det är farmor och farfar som är så snälla och ska vara barnvakter från Fredag - Söndag och då bo hos tjejerna i huset. Ungarna har ju strulat lite och varit så trötta men idag var båda pigga och glada och tjöööt av glädje när Chrille lämnade dem på dagis! De bådar gott inför Fredag! :)

Idag är det också en spännande dag gällande något annat som jag inte tänker berätta riktigt ännu! Ha ha..nu blir ni nyfikna allt och det är ju det som är meningen! :)

Ha det så gott nu ska jag strax gå på lunch! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar