söndag 20 juni 2010

OLIVIAS MYGGBETT!

VECKANS UTFLYKT...
I Måndags så blev tjejerna hemskickade ifrån dagis pga att Cornelia hade fått ögoninflammation. Olivia fick ju också ögoninflammation men inte lika farligt som Cornelia. Olivia fick ändå åka upp med ett väldigt rött och svullet öga till festen i Västerås pga av att hon blivit biten av en mygga när jag och tjejerna skulle ha lite skogs vandring i Hägernäs Strand. Se bilderna nedan och även bildbevis på den elaka myggan som bet Olivia...

Dags för mamma att göra något nytt med tjejerna så varför inte gå ut i skogen och plocka lite kottar och titta om vi hittar något annat kul och spännande!


Roligt var att sitta på stockar och äta mellis!

Även spännande att titta och smaka på blåbärs karten!


Mindre roligt var den DUMMA, DUMMA myggan som biter Olivia (tv) så illa!!! :((((((( Hela hennes öga svullnade sedan upp och blev jätte rött!

Hittade även ett litet fågelbo som hade fallit nerför ett träd! Inte ofta man får se ett sådant litet, de fick plats i min hand så det var inte stort! Mycket spännande för tjejerna...och för mamma förstås!

Sedan gick vi vidare till lekparken en stund!

Lite kvälls mys på balkongen!

IMSE VIMSE SPINDEL DÄR...denna STORA rackare bor utanför vårt köksfönster...BLÄÄÄÄ!!!! Kommer fram när det blir mörkt! Vad tror ni? Är det barn som är i magen...undrar just vad det är för spindel då den är så stor! Vi har ju en massa vattenspindlar utanför nästan alla fönster då vi bor vid vattnet men denna skiljer sig lite från de andra...vet någon av Er som läser min blogg vad det är för spindel?

En annan dag var det dags att gå ut och leka igen...solhattarna på!

De hjälps åt och går med bestämda steg rakt mot sandlådan med kassen med alla sandlåde saker!

På Eftermiddagen så går de hand i hand och måste utforska lite till...

YES! Vi tog oss ända fram till strandkanten...nu kanske vi ska vänta på mamma och pappa???

Söta Olivia!


Kommer strax ett nytt inlägg från Festen i Västerås!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar