torsdag 5 april 2012

Påsk Bilder!

Glad sk kära vänner! Idag har det varit en riktig städ dag för mig och även en hel del Påsk firande! Morgon började med att jag fixade till tjejerna så att de var Påsk fina till förskolan. När jag och Lucas hade lämnat dem så började jag storstäda. Alla golven hemma är nu skurade, leksaker plockade, toaletter skurade och sängar bytta mm ja jag har städat hela dagen nu är det bara fönster tvätt kvar och sedan kan jag faktiskt välkomna våren på riktigt! Min kära man kom ju även hem idag och med sig hade han en vacker blom bukett! (Bild finns nedan) Blev så glad och älskar verkligen blommor! Puss min kära man!
Cornelia tv och Olivia th! Så söta och lyckliga över att mamma äntligen sminkade dem!
Nu sjunger vi lite!
Sötisar!
Titta Lucas kommer!
Nu äter vi frukost och sedan åker vi till förskolan!
Nu är vi hemma igen och efter maten så blev vi sminkade lite till! Sedan sprang vi runt till alla grannar och sa - Glad Påsk! och fick hela hinken full med godis! Detta är första gången som de fick gå runt och vara utklädda till Påsk kärringar!
Två nervösa och spända tjejer...undrar om vi kommer att få nå godis?
Vi började med grannen Patrik!
Patrik och Eva hade dörrklockor men det var det inte alla som hade så då fick mamma hjälpa till att knacka på dörren...ibland satt även dörrklockan för långt upp så då fick mamma hjälpa till även där...
Nu måste vi skynda oss! Snart blir det mörkt...
Vart går vi nu?
Nu springer vi till Linnea och Linus! Här var det en lagom lång trappa men ibland var trapporna så långa...
...som den här trappan tex...och så var det ingen hemma heller...
Vi var tvungna att gå väldigt försiktigt i alla trappor då vi ju var tvungna att hålla i hinken båda två! Vi ville inte ramla!
Nu vilar vi en stund!
Undrar om det är någon hemma?
Efter allt spring gata upp och gata ner så var jag "Olivia" tvungen att låna Alice toalet!
Fick idag denna fina blombukett av min kära man! Tack Älskling, det var så gulligt av dig! Älskar gula blommor då gult även är min favvo färg! :)
Min kära man var otroligt upptagen ikväll då AIK spelade mot SAIK! Jaja det var roligt att AIK vann, det gör ju även att jag får en glad älskling här hemma! :)

 Önskar Er alla en härlig Påsk!
Kramar
J.Olsson

1 kommentar:

  1. Vilka underbart söta påskkärringR : ) Glad påsk på er och hoppas vi kan ses någon dag när ni kan. Skulle så gärna vilja träffa fina Lukas..
    Kram på er

    SvaraRadera