söndag 22 april 2012

Inspelning av Coop reklam film!

I dag har det varit en otroligt spännande, rolig men jobbig dag för oss allesammans men framför allt för lilla Olivia och Cornelia! Klockan 10:00 var vi på Coop Forum i Västberga och sedan så började en mycket lång dag! Tjejerna var i alla fall mycket duktiga. De skulle spela samma roll och tur var väl det dvs efter en ca 5 olika scener med ca 70 omtagningar så var det skönt att få byta om och ge kläderna till syrran...Nedan ser ni lite bilder och på slutet någon film snutt från inspelningen. Reklam filmen kommer att sändas vecka 22 så håll utkik på TV 3 , TV 4 och TV 5! :)

 
Här är Therese vår assistent för dagen! Så otroligt mysig tjej som gjorde allt för att vi alla skulle ha det bra och trivas! Hon mötte upp oss utanför Coop och var med under hela dagen!
Therese visade oss till personal rummet där de hade dukat upp med frukost buffe. Under dagen serverades även lunch och sedan även middag! Även Lucas mat bjöd de på! :)
Vid lunch så satt Anders bredvid oss. Det var han som spelade pappan till Olivia och Cornelia i reklam filmen. En mycket trevlig kille och van att var med i reklam filmer! :)
Cornelia (tv)var först ut! Kläderna var från H&M! ( Tänker åka och köpa de blåa skorna som de fick ha på sig då de var så otroligt lätta att sätta på och passade perfekt!)
Det blev en lång väntan! Vi kom dit vid 10:00 och inte förrän klockan var 12:30 så började de filmas och höll sedan på tills klockan var 18:30!!! Var hemma igen 19:00!
Jag med en otålig Olivia och en glad Lucas!
Uppriggat och klart!:)
Felix Herngren var regisör för reklam filmen och hälsade på hela vår familj! Var så roligt att träffa Felix och han var så skicklig på att leda och peppa tjejerna!
Tobias var producent för reklam filmen! Han styrde allt och sa - Tystnad - Tagning och - Varsågoda och Kör!
 Också han otroligt trevlig kille och bra med barnen!
Tjejerna fick i väntan mellan tagningarna stå och värma sig i fleeze filtar då det var så kallt i butiken! Även när de satt i kundvagnen så pysslades de om hela tiden. De fick filtar, gav dem frukt och lekte med dem! Allt för att hålla dem på glatt humör!
Myyys!
Här sitter Olivia färdig för tagning! 
Anders och Olivia!
Cornelia tv och Olivia th klappar händerna och flaxar med armarna för att hålla värmen uppe! Så kaaaalllllt! :)
Dags för tagning igen!
Producenten samlar alla!
En lite trött Cornelia får sitta i pappas famn en stund!
Olivia fick göra sista scenen och här är Cornelia lite ledsen för hon vill ju också handla igen...
När sista scenen satt perfekt så applåderade alla och de frick röda rosor och godis som tack! - Alla tyckte att tjejerna hade gjort ett kanon jobb och sa att de säkert skulle bli kontaktade igen för Coops nästa reklam film! :) Detta är ju faktiskt 3:e gången gillt!
En mycket nöjd och glad Olivia sitter i bilen äntligen på väg hem igen! :)
God Natt alla vänner!

J.Olsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar