söndag 2 oktober 2011

Reklam film för Coop

Denna helg har minst sagt varit mer än fullspäckad då tjejerna under två dagar har varit med i två olika film inspelningar.



I Lördags så var de med i en lite mindre film inspelning som kommer att sändas på Coops hemsida/mataffären.se och det ska vara en tävling där man kan gissa vilken maträtt som tjejerna bland annat beskriver. Jag var dock inte med denna dag men Chrille åkte dit själv med tjejerna och det gick strålande och blev riktigt avis och ångrar verkligen att jag missade detta. De skulle ha inspelningen i ett kök och undrade först ifall vi kunde vara här hemma men då jag inte hade haft en sådan bra natt med lille sjuke Lucas så valde vi att avstå. Inspelningen hölls istället i en villa ute i Tumba.

Idag Söndag så var det reklam film för Coop som skulle spelas in i stora Filmhuset i Stockholm och som kommer att sändas i TV från vecka 42. I dag var hela familjen med och det var verkligen en toppen utflykt även för mig och lilla Lucas! Vi åkte i två bilar förstås då vi ju inte längre får plats i en bil...I denna film handlar det om att tjejerna skall trycka på en stor grön knapp ifall de gillade maträtten och på en stor röd knapp ifall de inte gillade maträtten. Tjejerna var helt bedårande söta när de satt där så fint på en stol framför ett bord. Först så trodde tjejerna att de skulle tävla om vem som först tryckte ner knappen och skrek - Jag vann!!!! Alla vi som satt utanför och kikade på bildskärmarna där man kunde se tjejerna gap skrattade då tjejerna ju var så charmiga. Något annat som var väldigt mysigt var när Olivia såg lite butter ut vid något tillfälle och Cornelia höll om Olivia och sa - Sluta det här är min syster och så pussade hon på Olivia och sa lilla gubben (Kallade Lucas för lilla gumman förut och har nu lärt sig lilla gubben så nu blev det lilla gubben även till hennes syster...!) Myys systrarna! :)) Efter de både hade varit i sminket, provat kläder och spelat in filmen så fick de en massa applåder av både Coops personal och film teamet!

Så det var en lyckad helg men nu är vi alla lite trötta. Tänk att bara vara 3 år och redan börjat beskattas...

Nu ska vi strax fira och äta lite Taccos!

J.Olsson

1 kommentar:

  1. Ååå va stolta ni måste vara över era fina tjejer : ) va kul det ska bli att se dom på tv sen : )
    Lukas är verkligen helt bedårande, så fin. Hoppas vi snart får komma o träffa honom
    KraaaMar till er

    SvaraRadera