tisdag 10 maj 2011

Rönningegård!

Har haft en super skön helg med tjejerna!

I Fredags så åkte vi direkt hem till Catrin där vi även mötte barnens farmor Eija. Barnen lekte i deras lekpark och sedan gick vi hem till Catrin, Felix och Tilda och åt mat. Helt lagom lugn och fin eftermiddag och kväll.

På Lördagen så möttes vi alla upp på Rönningegård där tjejerna fick både klappa Killingar och rida på häst för fösta gången. Snacka om att det var en rolig och spännande upplevelse för dem och för MIG!!! :))) Så underbart roligt att de ens vågade sätta sig upp på de stora häst ryggarna och de ända som de fick hålla i sig var med händerna på sadeln. De satt stadigt och log hela rundan runt. Det blev dock lite tårar när de var tvungna att säga -Hej då till hästen...Olivias häst hette Emma! :) Vi åt även lunch i Cafe stugan och jag och alla barnen åt våfflor, så gott! :)
Senare på kvällen så bjöd jag och tjejern på grillat hemma hos oss! Jätte fint väder och känns verkligen att sommaren nu är på väg på riktigt.

Olivia, Cornelia och Felix mumsar våfflor!
Olivia rider glatt sin häst Emma!

Så härligt att se lilla O så lycklig! (Det hade gått minst lika bra för Cornelia där farmor och Felix gick bredvid som stöd)

I Söndags så var vi hemma och medans tjejerna lekte med grannarna Linnea och Linus så pysslade jag utomhus med blommor och trädgård. Så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar