fredag 10 december 2010

Sandhamn och vällingfria!

Idag är det äntligen dags för Sandhamn! Mormor och morfar åker och hämtar tjejerna på dagis idag och vi har verkligen försökt att förklara för tjejerna att det är mormor och morfar som kommer och hämtar dem så det ska nog inte bli några problem.

Tjejerna har även varit välling fria nu i två nätter!!! Nu ska vi verkligen försöka att hålla i detta!!! Det känns som det är det ända som påminner lite om spädbarnstiden och jag har haft så svårt själv att ta beslutet om att de ska sluta men känner nu att det är helt ok och tjejerna har inte protesterat det minsta så då är det väl helt rätt med att de slutar. Små tjejer börjar att bli stora!

Chrille kommer och hämtar mig klockan 12:00 idag sedan så bär vi iväg till Sandhamn. Vi måste åka bil ända långt ut mot Nacka där vi sedan ska ta en privat båt ut till Sandhamn (min man har fixat båten). Båt turen kommer att ta ca 25 min istället för ca 1h som det hade tagit om vi hade tagit den vanliga Charterbåten. Ikväll kommer vi att äta 2-3 rätters middag men imorgon så ska vi äta Julbord! Ska bli så mysigt!

Trevlig helg alla vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar