torsdag 29 juli 2010

VILLA ÄGARE OCH LONDON!

Äntligen en liten paus ifrån packa, flytta och städning! Sitter just nu i Västerås hos mor, tjejerna har somnat och strax åker mor min iväg till jobbet.

VILLA ÄGARE
Har varit fullt upp med båda våra boenden men nu är vi endast villa ägare och endast ett hem att fixa med, så skönt! Jag kan ialla fall stoltsera med att det var jag som packade ner hela vårt hem i Hägernäs Strand samt att jag snart också själv packat upp alla lådorna också...pust! Jag har även hunnit med att damsuga och skura hela huset! Chrille har fått plockat fram sina snickar talanger och skruvat ihop alla tjejernas möbler, satt upp grindar för trapporna, sandpapprat och oljat in valnötsskivan till köket, satt upp lampor och skruvat rull gardiner mm. Bra jobbat Chrille!!! Verandan på baksidan är också på sin plats och den är redan invigd med 2 st grillningar med Chrilles jätte gasol grill. Nu i veckan så börjar de med altan framför entren och i mitten på Augusti så börjar de att måla huset, kommer att bli en liknande Danderyds gul färg med vitt runt fönster och knutar blir spännande att se hur allt blir när det blir klart.

LONDON
Imorgon så lämnar vi ju även tjejerna här hemma hos sin mormor och morfar då jag och Chrille ska ut på en tripp till LONDON. Chrille fick ju detta i 35 års present av mig och ska nu äntligen få komma iväg. På Lördag så ska vi sitta på Arsenals hemma arena och titta på två stycken fotbolls matcher. Det är Emerates Cup och det blir första gången för oss båda som vi ser en fotbolls match utomlands! Hoppas att tjejerna kommer att trivas bra hos mormor och att de inte testar sin mormor alltför mycket...de har ju kommit in i en riktig att göra sälv och trots fas nu så de kan vara väldigt jobbiga om de är på det humöret. Är dock säker på att de får hur kul och bra som helst. Mamma har gjort iordning deras uterum till tjejerna med ett Hello Kitty bad och ett barnbord med 2 st stolar, jätte sött!

Hoppas ni alla får en skön och härlig sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar