måndag 21 februari 2011

Helgens mat - KÖTT!!!

Har haft en super mysig helg! Fredagen började med Suchi lunch för att senare inhandla 2 stora Entrecoter med en härlig bönsallad till. Lördagen så åt vi Lamm racks också med bönsallad! Söndagen blev det fläskfile gryta! Kött, kött och åter kött men gott var det!

I Söndags fick vi även besök av de nygifta Hagbergarna och lilla Ted vilket var super trevligt. De fick även sin bröllopspresent vilket var två ljusstakar som var omslingrade om varandra som ett kärlekspar i dansk design "Menu".

Det blev ett riktigt kramkalas när båda tjejerna så bestämt skulle krama och pyssla om Ted. Var så gulligt och man kunde verkligen se hur det senare kommer att bli när de får ett eget litet syskon att pyssla om. De kommer att bli riktiga beskyddande syskon! Ted då som är så himla gosig, han sa ingenting bara log och gurgla lite och var nog också väldigt facinerad utav tjejerna då han tittade och tittade på sina tre männingar/sysslingar. Efter lunch och fika så gick vi alla ut och visade Skultunaborna Uthamra. Det var en härlig kall men solig dag och Ted låg i vagnen och sov så gott och tjejerna sprang ibland och satt i pulkorna ibland runt hela slingan. När vi kom in igen så var speciellt Cornelia såååå trött...för mycket springa och frisk luft! Efter de hade åkt hem så åt vi och sedan så sov tjejerna sött redan 19:30 helt utslagna! De sov ju inte så mycket lunch och Cornelia sov max i 30 min...så förstår om hon var trött.

Nedan kommer ett recept på min bönsallad.

Bönsallad med soltorkade tomater

1 burk Kidney bönor
1 burk Kikärtor
1 burk Stora Vita Bönor
1 burk Små svarta bönor
Soltorkade tomater
Kronärtskocka
Rödlök
Baby blad spenat
1 påse Små baby Mozzarella bollar
(Lite olja, vinäger och citron kan även ringlas över innan servering)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar