tisdag 19 april 2011

Vår semester på Cypern!

Så är vi åter i Sverige igen! Vi har haft en fin vecka med en hel del sol, lite blåsigt när vi kom ner de första 2 dagarna sedan blev det bara varmare och varmare och slutade på ca 30 grader!

Att bo på Sunwing hotellet på Cypern var perfekt med alla 3 barnpoolerna, Lollo & Bernie och minidiskon och de tre Björnarna med Tvättis, Isidor och ?. Vi träffade en annan barnfamilj som vi umgicks en hel del med speciellt på kvällarna då våra tjejer och lilla Mathilda dansade och hade så roligt tillsammans. De fann verkligen varandra så det var nog det bästa på hela resan då jag bara njuter av att se tjejerna lyckliga och glada! Det är ju på sitt allra bästa humör just på kvällen just när barnshowerna börjar. Olivia, Cornelia och Mathilda stod längst fram och studsade i takt med musiken, helt underbart!

Vi fick alla vara friska vilket också betyder väldigt mycket. Det som blev lite långtråkigt och ett väldigt stressigt moment för oss småbarn förälder var just Buffe Restaurangen. Tjejerna har svårt att sitta still och det blev ofta grin och skrik då tjejerna inte hade ro att sitta stilla många minutrar. Inte vår melodi alls med All Inclusive då man blir helt fast i detta mönster. Vi valde därför att tillslut skippa ialla fall de två sista luncherna och äta dessa ute på vår lugna och fina baksida på verandan istället. Tjejerna tyckte också att det var skönt då de satt lugnt och fint och åt med oss och när de inte ville sitta längre så kunde de lätt gå in och sätta sig i soffan för att sedan bara krypa ner i sängen för att sova lunch. Så avslappnat och skönt för oss alla! Absolut de bästa luncherna! Man lär sig av sina misstag så inge mer All Inclusive för oss. Det hade kanske varit ok om det hade funnits lite fler restauranger att välja på men nu blev det både frukost, lunch och middag på samma ställe!!! Inget som jag rekommenderar!

Vi åkte med min mor och Torbjörn vilket var väldigt roligt ialla fall för tjejerna...så det var synd att de inte fick se mer av mormor. Att tjejerna och speciellt Cornelia är väldigt mammig och pappig just nu måste ändå vi alla vuxna ha förståelse för. Det är inte lätt varken för oss eller för dem själva att vilja kunna allt själva och göra allt själva och bestämma allt själva!

Bilder kommer senare!
PS! Nu ska jag åka och hämta hem mina små dans prinsessor ifrån dagis! :)

Av J.Olsson

1 kommentar:

  1. Hejhej
    Å va mysigt ni haft : ) kan tänka mig hur gulliga barnen är när dom dansar o stojjar. Jaaaaaaa aleks vill jätte gärna komma och oremiärhoppa : ) vilken dag passar er bäst?
    Stor kram till er alla och ta hand om lilla magen

    SvaraRadera