torsdag 28 oktober 2010

Fotografering!

Fotografering är roligt, ialla fall om man får sitta bredvid sin syster och kramas lite! Le, Cornelia säger vi alla dvs fotografen, jag och Chrille då både Olivia och Cornelia ser lite frågande ut...och Cornelia tar sina händer och drar upp fingrarna i mungiporna och ler stort!!! Ha ha ha de är för charmiga mina små troll! Det blev ialla fall fina kort, men syskon bilderna blev nog bäst så det får bli några av julklapparna i år.

16:50 i Onsdags var det även dags för tjejernas första utvecklingssamtal. Chrille var hemma med tjejerna och jag åkte tillbaka till förskolan själv. Det är så roligt att höra på när de berättar om tjejerna för de verkar ha det så bra, de tar hand om, klär på och av varandra och blir så ompysslande av alla de lite äldre barnen. Ja det är nog inte så många på detta dagis som får den uppmärksamheten som O&C får.

En sak som jag reagerade lite på är att de verkar få ju göra lite som de vill dvs om ett barn kommer och har sönder ett torn som någon byggt med klossar så blir barnet argt men om O eller C kommer och rasar tornet så säger barnet bara att det inte gör någonting...hmm när jag hörde det så sa jag till fröknarna att de måste säga till O och C om de gör något fel och inte bara låta dem göra saker man inte får bara för att de är söta? Då sa de att de säger till dem när de gör fel, så det är ju bra. Hur som så känns det bra i mamma hjärtat och verkar också som att tjejerna trivs otroligt bra på dagis.

Ikväll blir det nog Tacco Fredag som vanligt. På Lördag blir vi pappa lösa ända fram till Tisdag. Hur ska vi klara oss? Det ska nog gå bra, funderar dock vad vi ska göra på Lördag? Blir kanske lite lekparken, leka med grannarna, pankisar till lunch och sedan får vi se vad vi gör på eftermiddagen. Några tips! Skulle behöva inhandla några nya DVD filmer..kanske någon ny pippi film och sedan kanske någon tjej film till mig också...

Ha en underbar Fredag och helg!
KRAMAR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar