torsdag 9 september 2010

Utebelysning & Trevliga grannar!

Nu är det slut med mörka kvällar för nu har vi fått vår utebelysning som lyser upp vårt hus så vackert!

Var en sådan vacker sensommar igår kväll med klarblå himmel!

Grann tjejen Isabelle leker och passar gärna på lilla Olivia och Cornelia som inte alls har något emot om att leka med Isabelle. De har verkligen hittat en favorit i området och de blir såååå ledsna varje gång de måste säga hej då till henne, fastän de ju nästan träffas varje dag! Det är kärlek!
Det mysiga med att bo här i Uthamra är att man har fått så trevliga grannar där man umgås på ett lättsamt sätt vilket pasar oss utmärkt i vår stressiga vardag. En pling på dörren eller bara gå direkt över vägen för en liten kaffe paus och pratstund är ju bara så trevligt! Tack för att ni finns! :)

Imorgon är det Fredag igen....veckorna går ju så otroligt fort!
Vi har inte hunnit planerat något speciellt inför helgen men något skog lär vi väl hitta på hela familjen tillsammans. Kanske ett besök till Vallentuna badhus eller ett besök till Rönnebygård? Sedan så skulle det vara roligt att testa någon ny maträtt. Vid fint väder kommer ialla fall grillen att tändas!

(Ikväll ska jag på möte med jobbet så tyvärr hinner jag nog inte natta mina barn, blir att smyga in när jag kommer hem och ge dem en liten puss på kinden och stoppa om lite, måste ju se att de lever och har det gott och skönt!)

Hoppas att ni får en skön kväll och en skön morgondag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar