fredag 16 april 2010

SEMESTER!

Hur det än blir dvs utomlands eller inte så börjar vår semester vecka idag! Hade en konstig känsla i kroppen idag när jag skulle lämna jobbet då man inte helt törs hoppas på Mallis pga Vulkanen...En sak är dock säker och det är att ifall resan blir inställd har vi fortfarande semester och tänker sätta oss ner och smida en Plan B. Plan B kommer att vara att försöka hitta ett badhotell någonstans inte för långt ifrån. Hör gärna av Er ifall ni har något bra tips!

Vi hämtade iallafall barnen idag runt 14:15 och det är alltid så härligt att se deras äkta glädje när de ser sin mamma och pappa. Det som inte var lika roligt att se var alla snoriga ungar som snurrade omkring överallt...bara att hoppas på att de inte bar på några giftiga baciller.

Klockan 14:30 så var en plats i frisörstolen bokad för mig, fick mig en ny frisyr igen!!! :) Ja, nu är man vår fin i håret och dessutom blev man blond igen!!! :)

När jag kom hem från frisören så åt vi Taccos vilket har blivit lite av en Fredags grej här hemma! Tjejerna gillar det men framförallt mamma och pappa.

Nu har tjejerna somnat och älsklingen min står och pratar med sin kära far ute på balkongen. Vi upplevde även något helt fantastiskt nyligen, det var nämligen alla vårens fåglar som precis kom flygande över vattnet och sa HEJ, HEJ till Sverige!!!

...och ett litet ordspråk!
Den som fodrar mycket av sig själv och lite av andra, slipper att bli mål för avund.
Konfucius


Trevlig kväll och helg!

1 kommentar:

  1. Men hej på er
    .. Har inte läst din blogg på länge men ser nu att ni har det kanon, förrutom lite sjukdomar usch... Hoppas det går bra me huset o hoppas det blir en resa för er. Va MYSIGT!!!!!!!!!!!!!! Leka nån dag????
    Kram Sandra

    SvaraRadera