torsdag 8 april 2010

Packar inför resan!

Packar för fulla muggar!!! Vi satsar på GranCanaria...hoppas på det bästa! Ingen av oss andra har ännu blivit spysjuka så nu är det bara att hålla tummarna att vi klarar oss hela familjen. Jag vet det är en jätte chansning men ibland måste man ju våga lite för att vinna, eller hur?

Hur som helst, om allt går som planerat dvs om alla klarar natten så är morgon dagen fullspäckad. Först så är det provfilmning för reklamfilmen åt Clas Ohlsson. Vita boddys är inhandlade till detta då de ska vara helt vit klädda. Efter det så är det hem igen, packa det sista och dra iväg till Arlanda till Sky City hotel där vi bor precis som förra gången vi åkte utomlands. På Lördag så flyger vi sedan till Gran Canaria och borde vara på hotellet omkring kl:14:00 på dagen.

Återigen håll tummarna för att vi kommer iväg på både provfilmning och utlandssemester!!!

Ta hand om Er och hoppas ni får en skön nästa vecka, hörde ju att våren även kommer hit på riktigt precis när vi drar söderut på Lördag!

KRAMAR

1 kommentar:

  1. uch för kräksjukan!! vi har me haft det!!! hoppas att ni får en underbar semester,och vad coolt med filminspelning..kram ellenor och Maximilian

    SvaraRadera