fredag 1 juni 2012

Dos 2 mot fästning bett - Check!

Idag har det varit full fart! Först iväg till Vård centralen för påfyllning av fästning sprutan! Denna gång gick det super bra och varken tjejerna eller jag kände inte sprutan alls! Nästa spruta tar vi inom ett år dvs nästa vår!

Sedan iväg till Öppna förskolan för lite sång och lek och sedan åt vi pannkakor på Kardemumma cafet! Jag tog en sallad med en Kaffe Latte! Lucas satt och små plockade med majs och räkor! :) blev lite små körigt inne på cafet då Olivia skulle kissa och Cornelia helt bestämt skulle testa ifall Cafe toaletten var bajs vänlig! Fick dock hjälp med att passa Lucas medans jag var något upptagen med O och C...

Efter det var det tillbaka och sätta på film i bilen till tjejerna medans jag sprang in på Öppnis igen för att byta bajs blöja på Lucas! Nu iväg till Arninge för att fixa med lite försenade presenterar och sedan hem mot Ica och in och handla blöjor till hela barna skaran och middag till ikväll vilket blir Taccos!

Sitter nu i bilen och bloggar en stund medans barnen sover sött! Strax är det in och ge lite mellis och mat till Lucas och sedan försöka röja undan lite inför lite Fredags mys! Nu är ju pappa hemma igen så då blir det ju lite extra mys ikväll!

1 kommentar: